ΠΛΗΡΩΜΗ

Τρόπο Πληρωμής:

1) Αντικαταβολή

2) Τραπεζική Κάρτα

3) Με λογαρισμό Τραπέζης

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται με αντικαταβολή ή με τις κάρτες Visa, Visa Electron, Mastercard, Master Pass, Diners, Paypal και American Express ή με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης (μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας). Η πληρωμή με κάρτα θα χρεωθεί στην κάρτα του ΧΡΗΣΤΗ μόλις η επιχείρηση μας λάβει την παραγγελία του και αφού ελέγξει την πληρότητα των στοιχείων του.

Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και εξουσιοδότησης από τον φορέα που εξέδωσε την κάρτα. Αν ο φορέας που εξέδωσε την κάρτα του ΧΡΗΣΤΗ αρνηθεί να δώσει στην επιχείρηση μας εξουσιοδότηση για την πληρωμή, δεν θα θεωρηθεί η τελευταία υπεύθυνη για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση. Η επιχείρηση μας καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να κάνει την ιστοσελίδα όσο το δυνατόν ασφαλέστερη.

Όλες οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών σε αυτή την ιστοσελίδα διεκπεραιώνονται χρησιμοποιώντας την τεχνολογία πληρωμών της ALPHA BANK, οι οποίες κρυπτογραφούν τα στοιχεία της κάρτας του ΧΡΗΣΤΗ σε ασφαλές περιβάλλον κεντρικού υπολογιστή.

Επιπλέον, η επιχείρηση μας καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια, στο βαθμό που έχει τη δυνατότητα, για να διατηρήσει τα στοιχεία της παραγγελίας και της πληρωμής απόρρητα, αλλά εφόσον δεν υπάρχει αμέλεια εκ μέρους της επιχείρησης μας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια αυτών σε βάρος του ΧΡΗΣΤΗ.

Στην περίπτωση κατά την οποία ο ΧΡΗΣΤΗΣ αποφασίσει να εξοφλήσει την παραγγελία του σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς τραπεζών ALPHA BANK (153002320003988) και EUROBANK (0026.0110.82.0200252941), με τις οποίες συνεργάζεται η επιχείρηση μας, οφείλει να αποστείλει το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής ή του γραμματίου κατάθεσης με fax στο 0030-210 6206851 .Σε κάθε περίπτωση, η επιβεβαίωση της παραγγελίας του ΧΡΗΣΤΗ θα του αποσταλεί με e-mail μόλις η επιχείρηση μας επιβεβαιώσει και ταυτοποιήσει με την παραγγελία την σχετική κατάθεση. Με την αποστολή του εν λόγω e-mail και μόνο θα άρχεται η διαδικασία για την αποστολή των προϊόντων του ΧΡΗΣΤΗ.