ΌΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Ιδιοκτήτης και φορέας εκμετάλλευσης αυτής της ιστοσελίδας είναι η επιχείρηση με την επωνυμία «ΣΤΑΜΟΥΛΗ Α ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ», τον διακριτικό τίτλο Flirt In Fashion (www.flirtinfashion.gr), οι λέξεις «εμείς» ή «μας» θα αναφέρονται στην άνω επιχείρηση. Η έδρα της επιχείρησης μας βρίσκεται στη Νέα Ερυθραία επί της οδού Ελευθέριου Βενιζέλου αρ 89, Τ.Κ. 14671, Ελλάδα, ΑΦΜ 998967451 ΔΟΥ Κηφισιάς.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση Ελευθέριου Βενιζέλου αριθμός 89 – Νέα Ερυθραία , ή στους αριθμούς τηλεφώνου 0030- 2108001735.

Οι γενικοί όροι πώλησης που αναφέρονται έχουν ως στόχο να προσδιορίσουν τις συνθήκες πώλησης ανάμεσα στον χρήστη του ηλεκτρονικού καταστήματος www.flirtinfashion.gr και της επιχείρησης μας και είναι οι μόνοι εφαρμόσιμοι. Η επιχείρηση μας μπορεί κατά διαστήματα να τροποποιήσει ορισμένες διατάξεις των γενικών όρων. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ υποχρεούται να ανατρέχει σε αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεται την εν λόγω ιστοσελίδα.

Η διαδικτιακή χρήση της ιστοσελίδα μας όπως και οποιαδήποτε ενέργειες,όπως τις συναλλαγές, που πραγματοποιούνται μέσω αυτήν πρέπει να είναι σύμφωνα των παρακάτων όρων και προϋποθέσεων. To E-Shop flirtinfashion.gr έχει σκοπό να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του χρήστες σχετικά με τα προΐόντα του και να προβεί σε ηλεκτρονικές παραγγελίες εξ’αποστάσεως όταν ζητηθεί.

Όλα τα προιόντα της επιχείρησης μας και οι υπηρεσίες της προσφέρονται υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή εξαιτίας διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας.

Με την είσοδο του στην ιστοσελίδα και κατόπιν της εγγραφής του σε αυτήν, ο χρήστης δηλώνει ότι αποδέχεται πλήρως τους γενικούς όρους πώλησης κατόπιν ανάγνωσης αυτών.

 

ΚΑΤΟΧΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Όλα τα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) σε αυτή την ιστοσελίδα ανήκουν στην επιχείρηση μας. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρονται, ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, ο τρόπος παρουσίασης των προϊόντων, το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος flirtinfashion που προβάλλονται στη ηλεκτρονική διεύθυνση www.flirtinfashion.gr, συμπεριλαμβανομένων του λογοτύπου, των εικόνων, των φωτογραφιών, των γραφικών, των σχεδίων, των κειμένων και των παρεχόμενων υπηρεσιών και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις με τις οποίες πρέπει να συναινεί ο ΧΡΗΣΤΗΣ εάν επιθυμεί να συνεχίσει την περιήγηση του ή την αγορά κάποιου προϊόντος.

Συνεπώς, απαγορεύονται παντός τύπου ενέργειες που σχετίζονται με την χρήση του υλικού που ανήκει στην επιχείρηση μας. Όλα τα ανωτέρω μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο κατόπιν αδείας της επιχείρησης μας. Επιπλέον, ο ΧΡΗΣΤΗΣ δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει το διακριτικό γνώρισμα/σήμα Flirt in Fashion και τη ηλεκτρονική τοποθεσία www.flirtinfashion.gr με τρόπο που να προσβάλλει την ταυτότητά της σε οποιοδήποτε χρήστη μέσω οποιασδήποτε μεθόδου. Απαγορεύεται η τροποποίηση, διανομή, ή αναδημοσίευση της παρούσας ιστοσελίδας για κανένα σκοπό.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ

Αναγκαία προϋπόθεση για την χρήση των υπηρεσιών που παρέχει η ιστοσελίδα είναι η εγγραφή του ΧΡΗΣΤΗ σε αυτή, όπως ειδικότερα του υποδεικνύεται από τα σχετικά εικονίδια στην ιστοσελίδα. Τα απαιτούμενα στοιχεία για την εγγραφή πιθανόν να τροποποιούνται από καιρό σε καιρό από την επιχείρηση μας. Τα στοιχεία και οι πληροφορίες που παρέχει ο ΧΡΗΣΤΗΣ κατά την εγγραφή του πρέπει να είναι ορθά, ειλικρινή, ακριβή και πλήρη. Στην περίπτωση κατά την οποία κάποιο από τα στοιχεία που έδωσε ο ΧΡΗΣΤΗΣ κατά την εγγραφή του αλλάξει, υποχρεούται να τα ενημερώσει πατώντας το εικονίδιο της ιστοσελίδας με τα στοιχεία «ΠΡΟΦΙΛ».

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Η αγορά εμπορευμάτων μέσω της ιστοσελίδας της επιχείρησης μας περιορίζεται αυστηρά σε πρόσωπα που έχουν νόμιμο δικαίωμα να υπογράφουν και να συνάπτουν συμβάσεις στην ιστοσελίδα σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ, πρέπει να έχει δικαιοπρακτική ικανότητα, η οποία κρίνεται σύμφωνα με όσα ορίζει η ελληνική νομοθεσία.

Για την πραγματοποίηση αγορών μέσω της ιστοσελίδας, απαιτείται ο ΧΡΗΣΤΗΣ να εγγραφεί σε αυτή (σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται από την ιστοσελίδα) και να δηλώσει τα προσωπικά στοιχεία του, δηλαδή υποχρεούται να δηλώσει το πραγματικό του όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου του, την ηλεκτρονική του διεύθυνση και άλλες πληροφορίες που ενδέχεται να του ζητηθούν.

Κατά την παραγγελία των προϊόντων θα ζητηθεί από τον ΧΡΗΣΤΗ να δηλώσει στοιχεία πληρωμής (π.χ. στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας κλπ) και να διαβεβαιώσει και εγγυηθεί ότι τα στοιχεία πληρωμής που παρείχε στην επιχείρηση μας, κατά την παραγγελία του, είναι έγκυρα και ορθά.

Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη μόνο σε ιδιώτες και άλλα πρόσωπα που συμμορφώνονται με τους όρους καταλληλότητας που θέτει η επιχείρηση μας για να γίνονται δεκτές οι αιτήσεις εγγραφής τους, που διαθέτουν έγκυρη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα που είναι αποδεκτή από την συνεργαζόμενη με την επιχείρηση μας τράπεζα και έχουν εξουσιοδοτήσει την επιχείρηση μας να διεκπεραιώσει μία ή περισσότερες χρεώσεις στην πιστωτική κάρτα τους για το ποσό της συνολικής αξίας των προϊόντων μας που αγοράζουν και που, άλλως, μπορούν να πληρώσουν με κατάθεση στον παρακάτω αναφερόμενο τραπεζικό λογαριασμό της επιχειρήσεως μας το ποσό της συνολικής αξίας των προϊόντων μας που αγοράζουν.

Οι αγορές που πραγματοποιεί ο ΧΡΗΣΤΗΣ στην ιστοσελίδα είναι αποκλειστικά για προσωπική χρήση του (ή για δώρα) και δεν επιτρέπεται να τα χρησιμοποιήσει για μεταπώληση ή για άλλους εμπορικούς σκοπούς. Η επιχείρηση μας επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να απαγορεύει την παραγγελία και πώληση πολλαπλών ποσοτήτων ενός προϊόντος, προς τον ΧΡΗΣΤΗ που αποστέλλεται σε έναν πελάτη ή σε μια ταχυδρομική διεύθυνση.

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ, εφόσον επιθυμεί να αγοράσει προϊόντα από την επιχείρηση μας, εξουσιοδοτεί ρητά και ανεπιφύλαχτα την συνεργαζόμενη τράπεζα να πραγματοποιεί ελέγχους πίστωσης και να προβαίνει σε επιβεβαίωση της ταυτότητας του. Για τις παραγγελίες ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, η επιχείρηση μας δύναται να επικοινωνήσει, με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο, με τον ΧΡΗΣΤΗ για να επαληθεύσει την ταυτότητά του πριν του αποστείλει την παραγγελία του.

 

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η επιχείρηση μας προσφέρει προς πώληση προϊόντα, τα οποία έχει προμηθευτεί από κατασκευαστές και αντιπροσώπους. Κανένα προϊόν της επιχείρησης μας δεν είναι μεταχειρισμένο ή κατώτερης ποιότητας.

Περαιτέρω, τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της επιχείρησης μας και ειδικότερα στη σελίδα του κάθε προϊόντος.

Παρότι για κάθε προϊόν γίνεται από την επιχείρηση μας πλήρης παρουσίαση αυτού, ωστόσο, λόγω του διαδικτυακού προγράμματος περιήγησης ή της οθόνης, τα προϊόντα που προσφέρονται προς πώληση στην ιστοσελίδα μας ίσως να μην αντιστοιχούν ακριβώς στα πραγματικά όσον αφορά την εικόνα και τα χρώματα. Ουδεμία ευθύνη φέρει η επιχείρηση μας για τέτοιου είδους αναντιστοιχίες. Οι εικόνες και τα χρώματα προορίζονται μόνο για σκοπούς αναπαράστασης. Για περαιτέρω απορίες ο ΧΡΗΣΤΗΣ δύναται να επικοινωνεί με το Τμήμα Ηλεκτρονικών Πωλήσεων (10:00-16:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή) στη διεύθυνση Ελευθέριου Βενιζέλου 89 , Νέα Ερυθραία, στον αριθμό τηλεφώνου 0030- 2108001735 ή με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@fnfwomen.gr.

Στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, η επιχείρηση μας αποποιείται πάσα εγγύηση, ρητή ή νοούμενη, για την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται οπουδήποτε σε αυτή την ιστοσελίδα.

Η επιχείρηση μας δηλώνει ότι θα ακυρώνονται αυτόματα οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται από χώρα ή διεύθυνση στις οποίες αυτή δεν πραγματοποιεί αποστολές ή αν κρίνει ότι συντρέχει δόλος. Σε συνδυασμό με τα ως άνω και για αποστολές σε χώρες του εξωτερικού , ο ΧΡΗΣΤΗΣ θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας τηλεφωνικά (0030 210 800 1735) ή με email info@fnfwomen.gr , για τη δυνατότητα αποστολής ή για τυχόν επιβάρυνση εξόδων αποστολής.

Η επιχείρηση μας ενημερώνει τον ΧΡΗΣΤΗ ότι όλα τα προϊόντα της συνοδεύονται από δύο ετικέτες αναγνώρισης μία χρώματος μαύρη , προσαρτημένες επί του προϊόντος με κόκκινο και άχρωμο αντίστοιχα συνδετικό πλαστικό μιας χρήσης . Ο ΧΡΗΣΤΗΣ υποχρεούται να μην αφαιρέσει τις εν λόγω ετικέτες, αλλά και όσες άλλες τυχόν είναι προσαρτημένες, από τα προϊόντα που αγόρασε στην περίπτωση που επιθυμεί να τα επιστρέψει. Η επιχείρηση μας ρητά επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να μην δεχτεί επιστρεφόμενα προϊόντα χωρίς τις προαναφερθείσες ετικέτες αναγνώρισης ή προϊόντα των οποίων η αρχική κατάσταση έχει μεταβληθεί ή που έχουν υποστεί ζημιά. Επίσης η επιχείρηση μας δηλώνει ότι δεν δέχεται επιστροφές, για λόγους που άπτονται της υγιεινής, για τα εξής προϊόντα της : κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια, δακτυλίδια και γυαλιά ηλίου.

Η πολιτική των τιμών των προϊόντων της επιχείρησης μας είναι ίδια σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων της. Σε επιλεγμένα προϊόντα υπάρχουν προσφορές, η τιμή των οποίων διαφέρει από τα υπόλοιπα καταστήματα και ισχύει μόνο για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Όλες οι τιμές των προϊόντων υπόκεινται σε αλλαγή και για τον λόγο αυτό ο ΧΡΗΣΤΗΣ, υποχρεούται να ελέγχει την τελική τιμή πώλησης πριν αποστείλει την παραγγελία του.

 

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η επιχείρηση μας έχει λάβει τη δέουσα μέριμνα κατά την ετοιμασία του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας, κυρίως για να εξασφαλίσει ότι οι τιμές που παρατίθενται είναι οι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και ότι όλα τα προϊόντα περιγράφονται ορθά.

Ωστόσο, οι παραγγελίες θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον δεν υπάρχουν ουσιώδη λάθη στην περιγραφή των προϊόντων ή στις τιμές τους, όπως διαφημίζονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Όλες οι τιμές που δημοσιεύονται περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. για τις χώρες όπου ισχύει η επιβολή του Φ.Π.Α. Η τιμή για προϊόντα που παραγγέλνει ο ΧΡΗΣΤΗΣ και αποδέχεται η επιχείρηση μας θα είναι αυτή που αναγράφεται στη σελίδα τιμολόγησης της ιστοσελίδας τη στιγμή που πραγματοποιείται η παραγγελία.

Η επιχείρηση μας κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση – αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος.

 

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΛΑΘΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία (σελίδα με τίτλο «ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ»), δηλαδή πριν την επιβεβαίωση της, ο ΧΡΗΣΤΗΣ μπορεί να ακυρώσει ή να διαφοροποιήσει το προϊόν ή να επιβεβαιώσει την παραγγελία του και να προχωρήσει στα στοιχεία αποστολής και χρέωσης .

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Όλες οι παραγγελίες που γίνονται δεκτές από την επιχείρηση μας υπόκεινται στη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Η επιχείρηση μας προσφέρει προς πώληση προϊόντα που είναι διαθέσιμα για αποστολή από το κέντρο διανομής της.

 

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ, αφού επιλέξει από το «ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ» τα προϊόντα που επιθυμεί και τον τόπο παράδοσης, θα αποστείλει την παραγγελία του ακολουθώντας τα σχετικά εικονίδια στην ιστοσελίδα. Στην συνέχεια με την ολοκλήρωση  της παραγγελίας ,θα αποσταλεί στην επιχείρηση μας, αφού έχει επιλέξει τον τρόπο πληρωμής και αποστολής.

Η επιχείρηση μας ενημερώνει τον ΧΡΗΣΤΗ για τον αριθμό της παραγγελίας του. Στην συνέχεια, ο ΧΡΗΣΤΗΣ θα ενημερωθεί από την επιχείρηση μας, το συντομότερο δυνατόν, με e-mail, για να επιβεβαιωθεί ότι ελήφθη και ολοκληρώθηκε η παραγγελία του. Το εν λόγω e-mail σημαίνει ότι η παραγγελία του ΧΡΗΣΤΗ έγινε δεκτή και ότι η επιχείρηση μας προέβη σε χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας του αφού πρώτα η συνεργαζόμενη τράπεζα ήλεγξε τα στοιχεία αυτής (στην περίπτωση που θα εξοφλήσει με αυτόν τον τρόπο). Σε περίπτωση επιλογής του ΧΡΗΣΤΗ να πληρώσει το τίμημα της παραγγελίας του με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης μας, ο ΧΡΗΣΤΗΣ πρέπει να συμπληρώσει στην αιτιολογία του γραμματίου είσπραξης της τράπεζας μας το ονοματεπώνυμο του, ώστε να είναι δυνατή η ταυτοποίηση της εξόφλησης της παραγγελίας του. Στην περίπτωση αυτή η επιχείρηση μας θα αποστείλει το email ότι ελήφθη και ολοκληρώθηκε η παραγγελία του, ευθύς ως γίνει η κατάθεση του τιμήματος της παραγγελίας και ταυτοποιηθεί.

Σε περίπτωση που η επιχείρηση μας προβεί στην χρέωση της κάρτας του ΧΡΗΣΤΗ ή ο ΧΡΗΣΤΗΣ προβεί στην κατάθεση του τιμήματος και η επιχείρηση μας διαπιστώσει ουσιώδη λάθη στην παραγγελία, διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής των χρημάτων στην κάρτα του ή στον τραπεζικό λογαριασμό του (ανάλογα με τον τρόπο που έχει επιλέξει να εξοφλήσει την παραγγελία του) και ακύρωση της παραγγελίας.

Η επιχείρηση μας διατηρεί επίσης το δικαίωμα να μην δεχτεί την παραγγελία, εάν δεν κατορθώσει να αποκτήσει εξουσιοδότηση πληρωμής, για παράδειγμα, όταν ισχύουν περιορισμοί στη μεταφορά ενός συγκεκριμένου είδους, όταν το προϊόν δεν βρίσκεται διαθέσιμο ή δεν ικανοποιεί τα πρότυπα ελέγχου ποιότητας και αποσυρθεί, ή αν ο ΧΡΗΣΤΗΣ δεν πληροί τα κριτήρια καταλληλότητας που αναγράφονται παραπάνω.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται με τις κάρτες Visa, Visa Electron, MasterCard, Paypal και American Express ή με αντικαταβολή ή με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης (μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας). Η πληρωμή με κάρτα θα χρεωθεί στην κάρτα του ΧΡΗΣΤΗ μόλις η επιχείρηση μας λάβει την παραγγελία του και αφού ελέγξει την πληρότητα των στοιχείων του.

Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και εξουσιοδότησης από τον φορέα που εξέδωσε την κάρτα. Αν ο φορέας που εξέδωσε την κάρτα του ΧΡΗΣΤΗ αρνηθεί να δώσει στην επιχείρηση μας εξουσιοδότηση για την πληρωμή, δεν θα θεωρηθεί η τελευταία υπεύθυνη για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση. Η επιχείρηση μας καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να κάνει την ιστοσελίδα όσο το δυνατόν ασφαλέστερη.

Όλες οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών σε αυτή την ιστοσελίδα διεκπεραιώνονται χρησιμοποιώντας την τεχνολογία πληρωμών της ALPHA BANK, οι οποίες κρυπτογραφούν τα στοιχεία της κάρτας του ΧΡΗΣΤΗ σε ασφαλές περιβάλλον κεντρικού υπολογιστή.

Επιπλέον, η επιχείρηση μας καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια, στο βαθμό που έχει τη δυνατότητα, για να διατηρήσει τα στοιχεία της παραγγελίας και της πληρωμής απόρρητα, αλλά εφόσον δεν υπάρχει αμέλεια εκ μέρους της επιχείρησης μας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια αυτών σε βάρος του ΧΡΗΣΤΗ.

Στην περίπτωση κατά την οποία ο ΧΡΗΣΤΗΣ αποφασίσει να εξοφλήσει την παραγγελία του σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς τραπεζών ALPHA BANK (153002320003988) και EUROBANK (0026.0110.82.0200252941), με τις οποίες συνεργάζεται η επιχείρηση μας, οφείλει να αποστείλει το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής ή του γραμματίου κατάθεσης με fax στο 0030-210 6206851 .Σε κάθε περίπτωση, η επιβεβαίωση της παραγγελίας του ΧΡΗΣΤΗ θα του αποσταλεί με e-mail μόλις η επιχείρηση μας επιβεβαιώσει και ταυτοποιήσει με την παραγγελία την σχετική κατάθεση. Με την αποστολή του εν λόγω e-mail και μόνο θα άρχεται η διαδικασία για την αποστολή των προϊόντων του ΧΡΗΣΤΗ.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η επιχείρηση μας υποχρεούται να παραδώσει τα προϊόντα, στην διεύθυνση που έχει δώσει ο ΧΡΗΣΤΗΣ, εντός δύο έως πέντε εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας (αποστολή επιβεβαιωτικού e-mail), σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Όλα τα τυχόν έξοδα για την παράδοση θα αναγράφονται καθαρά στην παραγγελία. Στην περίπτωση , που η διεύθυνση παράδοσης είναι εντός Αττικής τα έξοδα μεταφοράς χρεώνονται στην εταιρεία. Η επιχείρηση μας θα ενημερώνει με e-mail για τυχόν καθυστερήσεις στην παραγγελία του ΧΡΗΣΤΗ και θα έχει τη δυνατότητα μερικής αποστολής, αν είναι εφικτό και με ταυτόχρονη επιστροφή στον ΧΡΗΣΤΗ του τιμήματος των προϊόντων που τυχόν δεν είναι διαθέσιμα.

Ουδεμία ευθύνη φέρει η επιχείρηση μας για πακέτα που χάθηκαν επειδή εστάλησαν σε λάθος ή ατελή διεύθυνση χωρίς δική της υπαιτιότητα.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΑΛΛΑΓΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Στόχος της επιχείρησης μας είναι να εγγυηθεί την πλήρη ικανοποίηση του ΧΡΗΣΤΗ. Αν, για οποιονδήποτε λόγο, ο ΧΡΗΣΤΗΣ δεν μείνει ικανοποιημένος από την παραγγελία του, μπορεί να ασκήσει το δικαίωμά του να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, συμπληρώνοντας το έντυπο υπαναχώρησης που περιλαμβάνεται στην συσκευασία, αλλά και είναι δυνατόν να μεταφορτωθεί στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του ΧΡΗΣΤΗ πατώντας το εικονίδιο «ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» και αποστέλλοντας το υπογεγραμμένο στην επιχείρηση μας με ΦΑΞ (0030-2106206851) και υποχρεωτικά μαζί με τα προς επιστροφή προϊόντα μας.

Τα έξοδα αποστολής των επιστροφών λόγω υπαναχώρησης βαρύνουν τον ΧΡΗΣΤΗ.

Για την πραγματοποίηση της επιστροφής, ο ΧΡΗΣΤΗΣ θα πρέπει:

α) Να συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρει προς μεταφόρτωση στον υπολογιστή του στο εικονίδιο «ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» ή την έντυπη που του εστάλη μαζί με το προϊόν της παραγγελίας του.

β) Να συνεννοηθεί με την μεταφορική εταιρία, επιλογής του, η οποία θα παραλάβει το προϊόν.

γ) Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι Ελευθερίου Βενιζέλου 89 , Νέα Ερυθραία 14671.

δ) Μόλις τα προϊόντα του ΧΡΗΣΤΗ παραληφθούν και διεκπεραιωθούν, η επιχείρηση μας υποχρεούται να τον ενημερώσει μέσω e-mail ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο της ζητηθεί ρητά από τον ΧΡΗΣΤΗ.

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ υποχρεούται να συμπληρώσει και να αποστείλει στην επιχείρηση μας, την ηλεκτρονική ή έντυπη Φόρμα Επιστροφών, εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παρέλαβε το προϊόν.

Τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και οι παραπάνω αναφερθείσες μαύρη και κόκκινη ετικέτες αναγνώρισης προσαρτημένες με άχρωμο και κόκκινο αντίστοιχα συνδετικό πλαστικό μιας χρήσης μαζί με όλες τις τυχόν άλλες ετικέτες να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν. Στο πακέτο επιστροφής πρέπει να περιλαμβάνεται υποχρεωτικά και η προαναφερθείσα «φόρμα επιστροφής» συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη. Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από την επιχείρηση μας συνοδεύονται από δύο ετικέτες αναγνώρισης μία χρώματος κόκκινου και μια χρώματος μαύρη,  προσαρτημένες επί του προϊόντος με κόκκινο και άχρωμο αντίστοιχα συνδετικό πλαστικό μιας χρήσης. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ υποχρεούται να δοκιμάσει τα προϊόντα που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει τις προαναφερθείσες ετικέτες αναγνώρισης, σε αντίθετη περίπτωση το προϊόν, θεωρείται ότι δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό προς επιστροφή.

Τα προϊόντα πρέπει, σε κάθε περίπτωση, να επιστρέφονται πλήρη και αχρησιμοποίητα, στην συσκευασία τους.

Προϊόντα που αποστέλλονται μετά το χρονικό περιθώριο των δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας, θα γίνονται δεκτά ΜΟΝΟ κατά τη διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης μας και θα αποζημιώνονται ΜΟΝΟ με πίστωση για μελλοντική αγορά άλλου προϊόντος. Τονίζεται ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον μεταφορέα στην απόδειξη παραλαβής του προϊόντος για αποστολή (επιστροφή).

Εάν επιστραφούν περισσότερα από ένα είδη από την ίδια παραγγελία, θα πρέπει να σταλούν όλα μαζί και ταυτόχρονα.

Εάν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, η επιχείρηση μας θα εκδίδει απόδειξη επιστροφής για μελλοντική αγορά άλλου προϊόντος η οποία όμως πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 60 ημερών από την ημερομηνία που θα φέρει η εν λόγω απόδειξη επιστροφής (λόγω της εποχικότητας των εμπορευμάτων μας) και σε καμία περίπτωση αναιτιολόγητης υπαναχώρησης δεν θα επιστρέφει στον ΧΡΗΣΤΗ το χρηματικό ποσό της αξίας των αγορασμένων προϊόντων που επέστρεψε αναιτιολόγητα. Σε περίπτωση που τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν γίνουν δεκτά, θα ειδοποιηθεί ο ΧΡΗΣΤΗΣ, άμεσα, από την επιχείρηση μας.

 

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Όλα τα παράπονα θα αντιμετωπίζονται καλοπροαίρετα. Τα προϊόντα χαρακτηρίζονται ελαττωματικά αν κατά την παραλαβή τους έχουν υποστεί ζημιά ή αν παρουσιαστεί κατασκευαστικό σφάλμα εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ οφείλει να έχει υπ’ όψιν του ότι προϊόντα που υφίστανται ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς δεν θεωρούνται ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανώς κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται ή θα αποζημιώνονται αμέσως. Αν ο ΧΡΗΣΤΗΣ επιθυμεί να αλλάξει ένα ελαττωματικό προϊόν, καλείται να έχει υπ’ όψιν του ότι η επιχείρηση μας δύναται να το αντικαταστήσει μόνο με το ίδιο προϊόν του ίδιου μεγέθους, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και ο ΧΡΗΣΤΗΣ δεν επιθυμεί να αγοράσει άλλο διαθέσιμο προϊόν μας η επιχείρηση μας θα εκδίδει απόδειξη επιστροφής για μελλοντική αγορά άλλου προϊόντος, η οποία όμως πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 60 ημερών από την ημερομηνία που θα φέρει η εν λόγω απόδειξη επιστροφής (λόγω της εποχικότητας των εμπορευμάτων μας). Όπου είναι εφικτό, η επιχείρηση μας θα προβεί σε επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος και θα επιστραφεί στον ΧΡΗΣΤΗ με επιβάρυνση της επιχείρησης μας.

 

ΤΡΙΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Ενδέχεται η παρούσα ιστοσελίδα να περιλαμβάνει υπερσυνδέσμους που εκμεταλλεύονται τρίτα πρόσωπα εκτός της επιχείρησης μας, όπως πχ κοινωνικά δίκτυα. Η επιχείρηση μας δεν έχει ελέγξει όλες τις ιστοσελίδες που συνδέονται στη δική της και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο ή την ακρίβεια των σελίδων που δεν ανήκουν σε αυτή την ιστοσελίδα ούτε για τη διαθεσιμότητα αυτών των εξωτερικών ιστοσελίδων ή πηγών και δεν προσυπογράφει ούτε φέρει ευθύνη ή υποχρέωση, άμεση ή έμμεση, για την πολιτική περί απορρήτου ή για το περιεχόμενο τέτοιων ιστοσελίδων, όπως, ενδεικτικά, για διαφημίσεις, προϊόντα ή άλλο υλικό ή υπηρεσίες που παρέχονται ή είναι διαθέσιμες από τέτοιες ιστοσελίδες ή πόρους, ούτε για ζημία, απώλεια ή βλάβη που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση που πραγματοποιήθηκε ή την εμπιστοσύνη που επιδείχθηκε σε περιεχόμενο, προϊόν ή υπηρεσία που διατίθεται σε τέτοιες εξωτερικές ιστοσελίδες ή πηγές.

 

ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ

Κατά απαίτηση της επιχείρησης μας, συμφωνεί απόλυτα ο ΧΡΗΣΤΗΣ να υπερασπιστεί, αποζημιώσει και προστατέψει την επιχείρηση μας αμέσως μόλις το ζητήσει, τα στελέχη της, τους διευθυντές της, τους αντιπροσώπους της, τις συνδεδεμένες σε αυτήν εταιρίες, τους δικαιοπάροχους και τους προμηθευτές της από κάθε ευθύνη, αξίωση, δαπάνη, ζημία και απώλεια, συμπεριλαμβανομένων των νομικών εξόδων, που ενδέχεται να προκύψουν λόγω παράβασης εκ μέρους του ΧΡΗΣΤΗ αυτών των Όρων & Προϋποθέσεων, από τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή από τη χρήση άλλων προσώπων που αποκτούν πρόσβαση σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό του στο Ίντερνετ. Διατηρεί επίσης το δικαίωμα η επιχείρηση μας, με δικές της δαπάνες, να αναλάβει την αποκλειστική υπεράσπιση και τον έλεγχο κάθε υπόθεσης που κανονικά υπόκειται σε επανόρθωση εκ μέρους του ΧΡΗΣΤΗ σύμφωνα με τους όρους του παρόντος.

 

ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Η επιχείρηση μας καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι αυτή η ιστοσελίδα δεν περιέχει ιούς ή σφάλματα. Ωστόσο, δεν δύναται να εγγυηθεί ότι η χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή των ιστοσελίδων δεν θα προκαλέσει βλάβη στον υπολογιστή του ΧΡΗΣΤΗ.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η επιχείρηση μας αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων του ΧΡΗΣΤΗ καθώς και των ηλεκτρονικών του συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια του. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία και τις συναλλαγές του ΧΡΗΣΤΗ, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Είναι ευθύνη του ΧΡΗΣΤΗ να εξασφαλίσει τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα του επιτρέψει να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα και να φιλτράρει οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον υπολογιστή του. Δεν θεωρείται υπεύθυνη η επιχείρηση μας για απώλειες ή ζημίες που ενδέχεται να προκύψουν σε εξοπλισμό ηλεκτρονικού υπολογιστή του ΧΡΗΣΤΗ ως αποτέλεσμα της χρήσης αυτής της ιστοσελίδας.

Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησης μας επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή του ΧΡΗΣΤΗ είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (που αποτελείται από το email του ΧΡΗΣΤΗ) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρεί ο ΧΡΗΣΤΗΣ, του παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά του στοιχεία. Παρέχεται η δυνατότητα στον ΧΡΗΣΤΗ να μεταβάλλει τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμεί. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία του ΧΡΗΣΤΗ είναι μόνον ο ίδιος και κανένας άλλος, μέσω των ανωτέρω κωδικών και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής του Μυστικού Κωδικού Ασφαλείας (password) υποχρεούται ο ΧΡΗΣΤΗΣ να ειδοποιήσει άμεσα την επιχείρηση μας στο email: customerserviceinfo@fnfwomen.gr, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης μας δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Συνίσταται στον ΧΡΗΣΤΗ, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζει το password σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγει τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η επιχείρηση μας χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL (Secure Sockets Layer).

Η επιχείρηση μας χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128bit, για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές. Κατά αυτό τον τρόπο όλες οι προσωπικές πληροφορίες του ΧΡΗΣΤΗ, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της πιστωτικής κάρτας, του ονόματος και της διεύθυνσής του, κρυπτογραφούνται ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα ένα παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites), όταν αυτοί χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς χρήστες, για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά. Όλα αυτά επιτυγχάνονται αφού οι συναλλαγές μέσω των πιστωτικών καρτών γίνονται με το σύστημα ασφαλείας της  ALPHA BANK.

 

ΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον ΧΡΗΣΤΗ στη επιχείρηση μας είναι εμπιστευτικές και η τελευταία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας. Η επιχείρηση μας δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία του ΧΡΗΣΤΗ και των συναλλαγών του, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από αυτόν ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση δημόσιας αρχής. Στην περίπτωση που η επιχείρηση μας χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ μπορεί να ζητήσει οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για αυτόν καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορεί να τεκμηριώσει την ύπαρξη λάθους.

Για περαιτέρω ασφάλεια του ΧΡΗΣΤΗ, θα πρέπει και ο ίδιος να χειρίζεται όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνει σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά του ΧΡΗΣΤΗ καθώς και τα δεδομένα και τις πληροφορίες που του εμπιστεύεται.

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτει ο ΧΡΗΣΤΗΣ στη διάθεσή της επιχείρησης μας με την εγγραφή του ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών του. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η επιχείρηση μας, καταβάλλει κάθε εύλογη προφύλαξη για να διατηρήσει τα στοιχεία της παραγγελίας και της πληρωμή απόρρητα αλλά, εφόσον δεν υπάρχει αμέλεια εκ μέρους της, δεν φέρει ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις πληροφορίες που της παρέχει ο ΧΡΗΣΤΗΣ. Η συνεργαζόμενη με την επιχείρηση μας τράπεζα επεξεργάζεται όλα τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας του ΧΡΗΣΤΗ χρησιμοποιώντας μια ασφαλή υπηρεσία πληρωμών και η επιχείρηση μας δεν κρατάει ούτε αποθηκεύει προσωπικά στοιχεία στους διακομιστές της. Χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που παρέχει ο ΧΡΗΣΤΗΣ μόνο για να εκπληρώσει την παραγγελία του.

Στην περίπτωση κατά την οποία η επιχείρηση μας υποπτευθεί δόλο σε κάποια παραγγελία ή πληρωμή, θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που της έχει δώσει ο ΧΡΗΣΤΗΣ για να διερευνήσει το ζήτημα.

 

ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ

Η παρούσα ιστοσελίδα, ολόκληρο το περιεχόμενό της και κάθε σύμβαση που συνάπτεται ως αποτέλεσμα της χρήσης αυτής της ιστοσελίδας διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία. Οι συμβαλλόμενοι σε κάθε τέτοια σύμβαση συμφωνούν να υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας. Όλες οι συμβάσεις είναι στα Ελληνικά.

 

 

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΥΧΝΑ.

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επιστροφές

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι τα αντικείμενα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πληρούν τους όρους σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών:

  • Tα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από την φόρμα επιστροφής που σας στέλνουμε ή μπορείτε να κατεβάσετε από την ιστοσελίδα μας, συμπληρωμένη, αφού πρώτα μας την έχετε στείλει με φαξ (βλ. παραπάνω αναλυτικά), καθώς και με την απόδειξη λιανικής πώλησης που συνοδεύει το προϊόν .
  • Τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και οι δύο ετικέτες αναγνώρισης να βρίσκονται προσαρτημένες στο προϊόν με τα προαναφερθέντα συνδετικά πλαστικά μιας χρήσης. Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από την www.flirtinfashion.gr συνοδεύονται από δύο ετικέτες αναγνώρισης μία χρώματος κόκκινου και μια χρώματος μαύρου, προσαρτημένες επί του προϊόντος με κόκκινο και άχρωμο αντίστοιχα συνδετικό πλαστικό μιας χρήσης. Σας υπενθυμίζουμε να δοκιμάσετε τα προϊόντα που αγοράσατε χωρίς να αφαιρέσετε τις ετικέτες ή τα συνδετικά πλαστικά, καθώς δεν δεχόμαστε επιστροφές εάν δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκαν.
  • Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται πλήρη και αχρησιμοποίητα.
  • Tα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην www.flirtinfashion.gr εντός δεκαπέντε ημερολογιακών ημερών (15) από την ημέρα παραλαβής τους.
  • Σε κάθε περίπτωση επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής, εκτός αν το επιστρεφόμενο προϊόν είναι αποδεδειγμένα ελαττωματικό.
  • Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται στην περίπτωση αναιτιολόγητης υπαναχώρησης, σας αποστέλλουμε απόδειξη επιστροφής για μελλοντική αγορά άλλου προϊόντος η οποία όμως πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 60 ημερών από την ημερομηνία που θα φέρει η εν λόγω απόδειξη.

 

Άμεση και ασφαλής αποστολή προϊόντων

Όταν αγοράζετε από την ιστοσελίδα μας, μπορούμε με σιγουριά να σας διαβεβαιώσουμε ότι η παραγγελία σας θα αποσταλεί άμεσα και με ασφαλή τρόπο στην πόρτα σας.

 

Φόροι

Στις χώρες της ΕΕ, στις οποίες μόνον αποστέλλουμε τα προϊόντα μας (αποκλείονται οι χώρες εκτός ΕΕ) οι παραγγελίες αποστέλλονται DDP (Delivery Duty Paid), πράγμα που σημαίνει ότι όλοι οι σχετικοί φόροι εισαγωγής θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του προϊόντος κατά τη στιγμή της αγοράς. Εκτελωνισμός εάν είναι απαραίτητο γίνεται με δικά σας έξοδα.