Επιστροφές

Στόχος της επιχείρησης μας είναι να εγγυηθεί την πλήρη ικανοποίηση σας. Αν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν είστε ικανοποιημένος από την παραγγελία σας, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα σας. Η διαδικασία επιστροφής πρέπει να γίνει εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, συμπληρώνοντας το έντυπο επιστροφής προϊόντων και αποστέλλοντας το υπογεγραμμένο στην επιχείρηση μας με ΦΑΞ (0030-2106206851) και υποχρεωτικά μαζί με τα προς επιστροφή προϊόντα μας.

Για την πραγματοποίηση της επιστροφής, ο ΧΡΗΣΤΗΣ θα πρέπει:

α) Να συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα επιστροφής προϊόντων πατώντας εδώ.

β) Να συνεννοηθεί με την μεταφορική εταιρία “Γενική Ταχυδρομική”, η οποία θα παραλάβει το προϊόν.Τα έξοδα αποστολής των επιστροφών λόγω υπαναχώρησης βαρύνουν την εταιρίας αποκλειστικά και μόνο αν αποδειχτούν ελαττωματικά ή λανθασμένη η παραγελλία (διαφορετικό είδος , χρώμα , μέγεθος).

γ) Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι Ελευθερίου Βενιζέλου 89 , Νέα Ερυθραία 14671.

δ) Μόλις τα προϊόντα του ΧΡΗΣΤΗ παραληφθούν και διεκπεραιωθούν, η επιχείρηση μας υποχρεούται να τον ενημερώσει μέσω e-mail ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο της ζητηθεί ρητά από τον ΧΡΗΣΤΗ.

Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να πληρούν τους όρους της πολιτικής επιστροφών :

•Ο ΧΡΗΣΤΗΣ υποχρεούται να συμπληρώσει και να αποστείλει στην επιχείρηση μας, την ηλεκτρονική ή έντυπη Φόρμα Επιστροφών, εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παρέλαβε το προϊόν.

•Εάν επιστραφούν περισσότερα από ένα είδη από την ίδια παραγγελία, θα πρέπει να σταλούν όλα μαζί και ταυτόχρονα.

• Πρέπει να συνοδεύονται από την φόρμα επιστροφής  συμπληρωμένη, αφού πρώτα μας την έχετε στείλει με φαξ καθώς και με την απόδειξη λιανικής πώλησης που συνοδεύει το προϊόν .

• Τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και η ετικέτα αναγνώρισης να βρίσκεται προσαρτημένη στο προϊόν με τα προαναφερθέντα συνδετικά πλαστικά μιας χρήσης. Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από την flirtinfashion.gr συνοδεύονται από μία ετικέτας αναγνώρισης, προσαρτημένες επί του προϊόντος με συνδετικό πλαστικό μιας χρήσης. Σας υπενθυμίζουμε να δοκιμάσετε τα προϊόντα που αγοράσατε χωρίς να αφαιρέσετε την ετικέτα ή τα συνδετικά πλαστικά, καθώς δεν δεχόμαστε επιστροφές εάν δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκαν.

• Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται πλήρη και αχρησιμοποίητα.

• Σε κάθε περίπτωση επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής, εκτός αν το επιστρεφόμενο προϊόν είναι αποδεδειγμένα ελαττωματικό.

• Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται στην περίπτωση αναιτιολόγητης υπαναχώρησης, σας αποστέλλουμε απόδειξη επιστροφής για μελλοντική αγορά άλλου προϊόντος η οποία όμως πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 60 ημερών από την ημερομηνία που θα φέρει η εν λόγω απόδειξη.

•Τα προϊόντα χαρακτηρίζονται ελαττωματικά αν κατά την παραλαβή τους έχουν υποστεί ζημιά ή αν παρουσιαστεί κατασκευαστικό σφάλμα εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ οφείλει να έχει υπ’ όψιν του ότι προϊόντα που υφίστανται ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς δεν θεωρούνται ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανώς κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται ή θα αποζημιώνονται αμέσως. Αν ο ΧΡΗΣΤΗΣ επιθυμεί να αλλάξει ένα ελαττωματικό προϊόν, καλείται να έχει υπ’ όψιν του ότι η επιχείρηση μας δύναται να το αντικαταστήσει μόνο με το ίδιο προϊόν του ίδιου μεγέθους, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και ο ΧΡΗΣΤΗΣ δεν επιθυμεί να αγοράσει άλλο διαθέσιμο προϊόν μας η επιχείρηση μας θα εκδίδει απόδειξη επιστροφής για μελλοντική αγορά άλλου προϊόντος, η οποία όμως πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 60 ημερών από την ημερομηνία που θα φέρει η εν λόγω απόδειξη επιστροφής (λόγω της εποχικότητας των εμπορευμάτων μας). Όπου είναι εφικτό, η επιχείρηση μας θα προβεί σε επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος και θα επιστραφεί στον ΧΡΗΣΤΗ με επιβάρυνση της επιχείρησης μας.

•Προϊόντα που αποστέλλονται μετά το χρονικό περιθώριο των δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας, θα γίνονται δεκτά μόνο κατά τη διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης μας και θα αποζημιώνονται μόνο με πίστωση για μελλοντική αγορά άλλου προϊόντος. Τονίζεται ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον μεταφορέα στην απόδειξη παραλαβής του προϊόντος για αποστολή